Főoldal - Home
 
 
 
Társaságunkról
Vadászati lehetőségek
Kép galéria
Vendéglátás
Koronglövészet
Kapcsolat
 
 
CURRENT MOON
 
 
Oldalunkon esetlegesen előforduló kulcsszavak, kereső kifejezések:
nyúlvadászat, fácánvadászat, nyúl kilövés, fácán kilövés, bak kilövés, apróvad, társas vadászat, hajtás, vadászat szeged, felszabadulás vadásztársaság, vadásztársaság szeged, őz vadászat, nyúl vadászat, fácán vadászat, egyéni vadászat, baktó, írma, sziliszék, atka sziget, vadászati lehetőség.
 
 
In unserer Website Suchbegriffe vorkommen
Kaninchenjagd, Fasanenjagd, Kaninchen schießen, Fasan schießen, Niederjagd, Gesellschaftsjagd, Jagd in Szeged, Jagdverband in Szeged, Fasanenjagd, Hirschjagd, individuelle / personal Jagd, Jagd in Szeged, Ungarn, Jagd-Möglichkeit

Vendéglátás

 • Stüszi vadász étterem és Illés panzió
 • részletek - details részletek
 • Fa villa étterem
 • részletek - details részletek
 • Kastély Hotel és étterem
 • részletek - details részletek
 • Novotel szálló
 • részletek - details részletek

  Stüszi vadász étterem és Illés panzió

  szeged szeged szeged

  Szobafoglalás: Tel: 62/315-640 Mobil: 20/92-72-642
  Asztalfoglalás: Tel: 62/315-640 Mobil: 20/230-94-56

  Vasárnap is nyitva tartunk 11-21 óráig! Panzió: nonstop!
  Minden péntek este élő zene!
  Üdülési csekket elfogadunk a panzióban és az étteremben is!

  További részletek a www.illespanzio-vadaszetterem.hu oldalon


  Kastély Hotel és Étterem

  Szeged, Algyoi út 142. Telefon: 62/480-637

  A Kastély Hotel és Étterem Szegedtől mindössze néhány kilométerre található az Algyoi úton. Gyorsan és könnyen megközelítheto a zöldövezetben fekvo, tavasszal virágerdo borította, csendes, nyugodt, pihenésre és egyéb szórakozásra alkalmas hotel és étterem.

  A nemrégiben megújult vezetoség és személyzet családias hangulatot teremtett az itt étkezni, illetve megszállni kívánóknak. A gépkocsival vagy egyéb jármuvel érkezoknek az egész nap zárt, este pedig kivilágított parkoló nyújt biztonságot. Az étterem 11-23 óráig tart nyitva, melyben a magyaros ételek mellett a szerb és német konyha ételkülönlegességeivel is megismerkedhetnek az ide látogatók. Az éjszakát itt tölteni kívánók részére 34 férohely - 2,3,4 ágyas, zuhanyzós, WC-s, telefonos színes TV-s szoba - áll rendelkezésre. Az éjjel-nappal igénybe veheto szauna és billiárdterem teszi még változatosabbá az itt eltöltött idot.

  Az igazi megújulás - ami Szegeden talán egyedülálló - a három különterem és a 240 személyt vendégül látó fedett kerthelyiség, mely márciustól áll a vendégek rendelkezésére. A hangulatos kis helyiségek ötven, húsz, tíz fo befogadására nyújtanak lehetoséget. Rendezvények, vacsoraestek, névnapok, eljegyzések, ballagások, továbbképzések, konferenciák stb. megrendezésére alkalmasak. Ne feledkezzenek meg az imént említett, száznyolcvan fos kerthelyiségrol, valamint az ehhez kapcsolódó hatvan személyes teraszról. Igy összesen kétszáznegyven embert tud kényelmesen befogadni a kastély. Ezért a nagyobb rendezvényeknek is otthonául szolgál, például ballagás, bál, lakodalom. Akiknek megnyerte tetszését a Kastély Hotel és Étterem az érdeklodjön személyesen az Algyoi út 142. alatt, vagy telefonon a 62/480-637-es telefonon!

  Mindenkit szeretettel várunk!

  További részletek a Kastélykert fogadó oldalán


  Fa villa étterem

  szeged szeged szeged

  Szeged, Külterület 47/B. (a 47-es főúton a Shell benzínkúttól 300 m-re).

  Vendéglőnk közel 300 fő befogadására alkalmas. Egyedi ételekkel, kelemes parkosított környezetben, a nyári időszakban hangulatos, 100 fő befogadására alkalmas kerthelyiséggel várjuk kedves vendégeinket!
  Parkolási lehetőséget biztosítunk.

  További részletek a www.favilla.hu oldalon


  Novotel Szeged

  6721 Szeged, Maros utca 1. Telefon: 62/562-200

  Novotel szeged2000 augusztus 10-től fogadja vendégeit Szeged legújabb és legelegánsabb szállodája, a Tisza-parton fekvő négycsillagos Novotel Szeged.

  A Hotel Novotel Szeged nemcsak az üzletembereknek, hanem a turistáknak is kiváló lehetőséget biztosít a munkához, illetve a kikapcsolódáshoz.

  A 4 csillagos szálloda a határtól 30 km-re, Budapesttől kb. 170 km-re fekszik közvetlenül a Tisza folyó partjánál, 10 percnyi sétára a városközponttól.

  Az elsősorban üzleti- és konferenciaturizmusra épülő szálloda minden közösségi tere, valamint 6 emelete teljesen megújult. Az első két emelet egyelőre a régi bútorzat meghagyásával szépült meg, de a jövőben a napjainkban megújuló újabb Novotel standardnak megfelelően kerül majd felújításra.

  A 136 panorámás szoba - ebből 6 lakosztály, valamint vannak nemdohányzó és mozgássérültek részére kialakított szobák is - balkonos, fürdőszobás és minden Novotel standard kényelemmel felszerelt.

  A 8 emeletes szálloda minden szobájából csodás kilátás nyílik a városra és a folyóra.

  Az étterem széles választékot kínál nemcsak a magyaros, hanem a nemzetközi ételekből is.

  Novotel szegedÉttermünk és különtermeink légkondicionáltak. Változatos ételválasztékot kínálunk a reggelitől, a délutáni kávészüneteken, vacsorákon, állófogadásokon át a könnyed hangvételű vacsorákig. Szívesen elégítünk ki speciális étkezési igényeket ételeink, illetve menüink összeállításánál a legkülönbözőbb alkalmakra.

  A Hotel Novotel Szeged 5 különtermével max. 330 fő befogadására alkalmas és ezzel egyedülálló lehetőséget kínálunk a régióban kongresszusok, szemináriumok, továbbképzések, bemutatók és családi rendezvények, lebonyolítására.

  Három termünk - a Vedres, Tisza és a Lechner - légkondícionált, természetes és mesterséges megvilágítással is rendelkezik, míg a Dankó és a Huszka tárgyalók csak mesterséges megvilágításúak

  A Novotel Szeged szálloda max. 17 autó részére biztosít parkolóhelyet a garázsában.

  Szabadidős programok és sportolási lehetőségek: vízisportok, vadászat, horgászás, lovaglás, tenisz, squash (Gellért Szabadidőközpontban) városnézés panorámabusszal, kirándulás az ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkba, borkóstolás, hajókirándulás.

  További részletek a www.novotel-szeged.hu oldalon


   
  Linkek: Párna-paplanvilág.hu - Matrac-webáruház.co.hu - Klíma szeged - From Simon's House Kennel - Szellőzésinfo.hu