Főoldal - Home
 
 
 
Társaságunkról
Vadászati lehetőségek
Kép galéria
Vendéglátás
Koronglövészet
Kapcsolat
 
 
CURRENT MOON
 
 
Oldalunkon esetlegesen előforduló kulcsszavak, kereső kifejezések:
nyúlvadászat, fácánvadászat, nyúl kilövés, fácán kilövés, bak kilövés, apróvad, társas vadászat, hajtás, vadászat szeged, felszabadulás vadásztársaság, vadásztársaság szeged, őz vadászat, nyúl vadászat, fácán vadászat, egyéni vadászat, baktó, írma, sziliszék, atka sziget, vadászati lehetőség.
 
 
In unserer Website Suchbegriffe vorkommen
Kaninchenjagd, Fasanenjagd, Kaninchen schießen, Fasan schießen, Niederjagd, Gesellschaftsjagd, Jagd in Szeged, Jagdverband in Szeged, Fasanenjagd, Hirschjagd, individuelle / personal Jagd, Jagd in Szeged, Ungarn, Jagd-Möglichkeit

Koronglövészet

Mácsai Béla
Tel.: +36309550134
E-mail: macsaicsaba@yahoo.com

A Vadászrész magazinban megjelent cikk:

Új koronglőtér nyílt a közelmúltban Szeged külterületén. Mácsai Béla magánvállalkozó létesítette, aki maga is vadászember, a Felszabadulás Vadásztársaság tagja. Tanyája melletti saját földterületén alakította ki a pályát Külső-Baktóban. Ha az ember Hódmezővásárhely felé autózik, elhagyja a Favilla vendéglőt, nemsokára tábla mutat balfelé LŐTÉR felirattal. Itt kell bemenni, át a vasúti síneken, végig a szilárd burkolatú úton és a 47-estől kb. 3 kilométerre található a lőtér.

" Egy skeet-pályát alakítottunk ki nyúlgéppel és egy amerikai trapp pályát. -mondta a tulajdonos.- érdekesség, hogy a torony tetejére is fel lehet menni és onnan is lehet lőni. Szeged környékén nincs koronglövő pálya, elsősorban a városi vadászoknak és sportlövőknek akarunk gyakorlási lehetőséget és szórakozási lehetőséget biztosítani.

Az új pálya kisebb versenyek lebonyolítására is alkalmas, de a csongrádi pályával nem akar versenyezni. Elképzelhető ,hogy nemsokára lövészklub is alakul, mert sokan vannak akik szívesen lőnek, de vadászni nem akarnak. A klubban legálisan használhatnának sörétes fegyvert sportcélokra. A terület kiválóan alkalmas családi-, vagy klubbrendezvények lebonyolítására is, főzőhelyeket, piknikezésre alkalmas területet is ki akar alakítani a tulajdonos.

Márok Tamás Vadászrész 2004. IV évfolyam 1.szám


Lehetőségek:

Skeet: Szabályos Skeet pálya érdekessége ,hogy a dobó tornyok tetejéről is lehetőség van lőni.
Nyúl: A kisebb torony mögött megbúvó nyúlgép váratlan fordulatokkal tudja fűszerezni a Skeet pályát.
Amerikai trapp: A véletlenszerű mozgású gép 45 fokos szögben teríti a korongokat. A lőállások pedig 5-10-15m-re vannak a géptől.
Versenyek: Lehetőség van házi versenyek lebonyolítására. Akár tetszés szerint kialakított pályával is.
Sütési és főzési lehetőség.


Megközelítés:

A pálya Szeged belvárosából is maximum 15-20 perc alatt elérheto. A 47-es foúton haladva Hódmezovásárhely irányába a második (MOL bezinkút) körforgalomban visszakanyarodva Szeged felé a Kastélykert vendégl? után kb 500 méterre jobbra kell befordulni a lőtér táblánál. Onnan már csak egyenesen kell jönni amíg kanyarog a szilárd burkolatú út, de végig kis táblák jelölik a helyes útirányt.


Elérhetősgek:

Ha bármilyen kérdésük merülne fel a pályával kapcsolatban vagy meg szeretnének látogatni bennünket akkor hívjanak vagy írjanakak.
Lőtér vezető: Mácsai Béla +36 30 9550134
E-mail: macsaicsaba@yahoo.com


Lőtér


 
Linkek: Párna-paplanvilág.hu - Matrac-webáruház.co.hu - Klíma szeged - From Simon's House Kennel - Szellőzésinfo.hu